آموزش طرز تهیه وافل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد : ۱ و ۳/۴ پیمانه
شیر : ۱ و ۱/۲ پیمانه
شکر (شکر قهوه ای ) : ۱ ق س
سرکه : ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۲ عدد
کره کاملاً نرم شده و ذوب شده : ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
کرم تارتار : ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
عصاره وانیل : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
1. آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را به خوبی مخلوط نمایید و با ویسک دستی ۱ دقیقه هم بزنید.
۲. میشه زرده و سفیده رو جدا نکرد. یعنی کامل و بی دردسر اما اینجوری بهتره. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده ها را در یخچال بگذارید.
در کاسه ای دیگر زرده های تخم مرغ، شیر، کره ذوب شدن و به دمای محیط رسیده، سرکه و وانیل را کاملاً هم بزنید تا یکدست شود.
✔ به جای سرکه از سرکه سیب نیز می توانید استفاده نمایید.
۳. با ویسک مواد را در یک جهت هم بزنید تا مایه کاملاً یکدستی حاصل شود. سپس مایه یکدست شده را به مخلوط آرد ها اضافه کنید.
مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
✔ بهتر است از ویسک دستی استفاده کنید و در یک جهت مایه را به خوبی هم بزنید تا خمیر صافی شود.
۴. دستگاه وافل ساز را به برق بزنید تا گرم شود.
باید درجه دستگاه روی بالاتر از متوسط باشد تا صفحه ها به خوبی گرم شود.
با استفاده از اسپری روغن یا برس، صفحات را کاملاً چرب کنید.
۵. تا زمان آماده شدن و گرم شدن صفحات وافل ساز سفیده های تخم مرغ را آماده کنید.
در ظرف کاملاً تمیز سفیده تخم مرغ ها را بیندازید. کرم تارتار را اضافه کنید و با همزن سفیده ها را بزنید تا کاملاً فرم بگیرد.
بعد از اینکه سفیده ها کاملاً فرم گرفتند رو داخل خمیر بریزید فولد کنید.
فولد کردن یعنی تا زدن خمیر، سفیده ها را از رو به زیر و از زیر به رو تا کنید و هم نزنید تا فرم سفیده ها حفظ شود.
۶. دستگاه وافل ساز گرم شده است و صفحات آماده پخت وافل هست.
مدت پخت وافل نیز به سایز آن بستگی دارد (۲ تا ۸ دقیقه).
خمیر رو با پیمانه (ملاقه) داخل وافل ساز ریخته تا یک اندازه شوند. بعد از پخت با کمک چنگال چوبی وافل ها رو خارج کنید.
زمان پخت من بیشتره چون وافل رو کرانچی دوست دارم، اما شما با توجه به وافل ساز چک کنید. اما از دید من کرانچیش خوبه. وافل رو باید گرم خورد تا کیفیتش پایین نیاد. میزان شکر رو میشه زیاد کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه