آموزش طرز تهیه هونکار بیندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
5 عدد بادمجان را کبابی کنید (داخل فر یا روی گاز)و پوست بادمجان ها را بکنید و خرد کنید (بعد از کبابی کردن داخل ظرفی بذارید و روی ظرف سلفون بکشید و 15 دقیقه بعد پوست بادمجان به راحتی جدا میشود)
1 قاشق غذاخوری پر کره
1 قاشق غذاخوری آرد
1 لیوان شیر
1 کاسه پنیر پیتزا
برای روی هونکار:
400 گرم گوشت قیمه ای خرد شده
آب جوشیده
کمی روغن زیتون
نمک
طرز تهیه
کره و آرد را تا وقتی که خامی آرد گرفته شود تفت بدید. شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید. پنیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید. بادمجان های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.(میتوانید پنیر پیتزا را بعد از بادمجان اضافه کنید فرقی نمیکند)
گوشت را داخل قابلمه بریزید و آب جوش را به اندازه ای که روی گوشت بیاید و کمی روغن زیتون بریزید و گوشت را بپزید. سپس کمی نمک اضافه کنید و هم بزنید. (برای مواد گوشتی میتوانید 2 عدد پیاز را با روغن تفت بدید اگر دوست دارید سیر خرد شده هم اضافه کنید سپس گوشت را اضافه کرده تفت بدید وقتی آب گوشت کشیده شد 1 قاشق رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل سیاه ، 3_2 عدد گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده و حدود 2 لیوان آب بریزید و تا نرم شدن گوشت بپزید. سلیقه ها متفاوت است) گوشت ها را روی مخلوط بادمجان بریزید . کمی فلفل قرمز پرک شده را با کره تفت بدید و روی هونکار بیندی بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه