آموزش طرز تهیه هش براون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
سیب زمینی متوسط 2 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
کالباس یا ژامبون 2 برش
سس کچاپ به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سیب زمینی را شسته، پوست آن را جدا كرده و با رنده ی ریز در ظرفی كه محتوی آب سرد است رنده كنید. سپس در صافی (آبكش ) بریزید
2-روغن مایع را در تابه مناسبی گرم كرده و سیب زمینی های رنده شده را در تابه ریخته و با پشت قاشق روی آن را صاف كنید به طوری كه تمام سطح تابه را بپوشاند و كمی نمك بپاشید.
3-در تابه را بگذارید و اجازه دهید روی حرارت كم بپزد و طلایی رنگ شود. آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم زرین شود (با در بسته ) سپس به روی ظرف مورد نظر برگردانید.
4-مركز آن را با یك عدد تخم مرغ نیمرو تزیین و اطراف تخم مرغ را هم با كالباس یا ژامبون نگینی خرد شده بپوشانید سپس تمامی سطح هشت براون را با سس كچاپ منقش سازید و سرو كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه