آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه نکات خامه فرم گرفته

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نکات خامه فرم گرفته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم

خامه قنادی به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا باید خامه قنادی رو داخل فریزر بذاریم . هر زمانی که خواستیم خامه رو فرم بدیم خامه رو از فریزر بیرون میاریم و نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا یخش باز بشه و بعد با چنگال نرمش میکنیم .

2-داخل یک کاسه بزرگ رو پر از یخ میکنیم و ظرف خامه رو داخل ظرفی که پر از یخ هستش قرار میدیم حدود ۲ الی ۳ دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم تا خاممون نرم و یکدست بشه و بعد با دور تند همزن شروع به همزدن میکنیم حدود ۱۵ دقیقه طول میکشه تا خاممون کاملا فرم بگیره

3-زمانی خامه فرم گرفته که وقتی ظرف رو برعکس کنیم خامه از داخل ظرف نریزه و جای پره های همزن روی خامه بمونه . میتونید از پودر کاکائو و یا رنگ خوراکی هم داخل خامتون استفاده کنید که من لحظه آخر که خامه فرم گرفت بهش رنگ یا پودر کاکائو اضافه میکنم و باهمزن میزنم .

4-برای اینکه با خاممون گل رز بزنیم نیاز داریم به ماسوره شماره ۲dیاm۱که باید از لوازم قنادی تهیه کنید و عکسش رو براتون گذاشتم . برای زدن گل رز خامه رو داخل قیف میریزیم و بعد با ماسوره گل رز ابتدا مرکز گل رو میزنیم و بعد دستمون رو در جهت یا خلاف جهت عقربه های ساعت میچرخونیم.
طرز تهیه نکات خامه فرم گرفته

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی