آموزش طرز تهیه نوشیدنی سالپ ( سحلب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ……………………… 1 لیتر
ثعلب …………………….. 1 قاشق مرباخوری
شکر ……………………… نصف لیوان(یا کم تر)
پودر دارچین ……………. به مقدار لازم
طرز تهیه
پودر ثعلب و شکر را در بطری دَرداری می ریزیم و درب آن را می بندیم و بطری را به مدت چند دقیقه، خوب تکان می دهیم. شیر را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ی اجاق می گذاریم تا به جوش آید. شعله ی اجاق را کم می کنیم و مخلوط ثعلب و شکر را به آرامی به شیر در حال جوشیدن اضافه می کنیم و با همزن دستی مدام به مدت حداقل 10 دقیقه، هم می زنیم تا نوشیدنی سالپ، قوام پیدا کند سپس سالپ را در فنجان می ریزیم و روی آن را با پودر دارچین ، تزیین کرده و سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: سالپ یک نوشیدنی مقوی ترکی و عربی است که بیش تر در روزهای سرد زمستان استفاده می شود.
شیرینانه ی 2: ثعلب غده ی زیرزمینی گیاهی است علفی و پایا از تیره ی ارکیده ها که دارای گونه های مختلف می باشد. پودر ثعلب از آسیاب کردن ریشه ی گیاهی با گل های آبی واژگون از تیره ی ارکیده ها، به دست می آید.
شیرینانه ی 3: ثعلب دارای خواص فراوانی است که می توانیم با گوگل کردن، با این خواص آشنا شویم.
شیرینانه ی 4: روش های مختلفی برای تهیه ی نوشیدنی سالپ وجود دارد که روش سنتی آن در این پست، گفته شده است.
شیرینانه ی 5: در روش های دیگر می توانیم از پودر زنجبیل ، گلاب یا گل محمدی، جوزهندی ، وانیل و چوب دارچین در تهیه ی این نوشیدنی استفاده کنیم و روی آن را علاوه بر پودر دارچین با پودر گل و پودر گردو یا پسته ی تزیین کنیم.
شیرینانه ی 6: بهتر است ثعلب را از عطاری های مورد اعتماد تهیه کنیم تا مطمئن باشیم که ثعلب واقعی تهیه کرده ایم و نه نشاسته
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه