آموزش طرز تهیه نودل کنجدی با مرغ و بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
نودل 5 بسته 100 گرم / 300 کالری
بروکلی 300 گرم 100 گرم / 33 کالری
فلفل دلمه ای رنگی 300 گرم 100 گرم / 15 کالری
کنجد یا بادام زمینی به مقدار دلخواه 100 گرم / 580 کالری
سویا سس به مقدار دلخواه 100 گرم / 64 کالری
روغن کنجد به مقدار دلخواه 100 گرم / 0 کالری
سینه مرغ 500 گرم 100 گرم / 200 کالری
طرز تهیه
1. بروکلی و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در wok یا همان تابه مخروطی شکل با روغن کنجد و سویا سس تفت بدهید.
2. مرغ ها را به تکه های کوچک خرد کرده و با سویا سس و روغن کنجد با حرارت بالا به وسیله wok تفت بدهید.
3. نودل را آب پز کنید. (حداکثر 5 دقیقه) سپس آن را آبکش کرده و داغ سرو کنید.
4. مواد تفت داده شده را با هم ترکیب کنید و روی نودل بریزید.
5. کنجد یا بادام زمینی را روی آن بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه