آموزش طرز تهیه ناگت مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ 500 گرم
آرد 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
خردل کمی
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای غلتاندن:
تخم مرغ 2 عدد
آرد به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سینه مرغ را در چرخ گوشت نرم كنید و بقیه مواد را به آن اضافه كرده با دست خوب ورز دهید.
2-از مرغ به اندازه یك گلوله كوچك برداشته و به شكل ناگت در دست پهن كرده ،ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
3-روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس ناگت ها را در آن سرخ كنید تا زمانیكه طلایی رنگ شود.
4-ناگت ها را در صافی ریخته تا روغن اضافی آن خارج شود سپس به صورت گرم میل كنید.
سایر نکات
از زعفران آب کرده هم می توانید در این غذا استفاده کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه