آموزش طرز تهیه نان_فلفلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیر ولرم ………………….. 1 لیوان
آب ولرم …………………… 1 لیوان
روغن زیتون ………………. کمی بیشتر از نصف لیوان
آرد …………………………. چهار و نیم لیوان
خمیرمایه ………………….. 1 قاشق مرباخوری
نمک ………………………… یک و نیم قاشق مرباخوری
شکر ………………………… 1 قاشق غذاخوری
.
مواد لازم سس_فلفل روی نان:
پیاز …………………………. 1 عدد متوسط
رب فلفل ……………………. 1قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی ……………. 1قاشق غذاخوری
پودر آویشن ………………… 1 قاشق غذاخوری
کنجد ………………………… 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره …………………… 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ………………….. 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز خشک …….. 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ………………… 1 فنجان
طرز تهیه
شیر ولرم را در ظرف گود مناسبی ریخته و خمیرمایه و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. بعد از حدود 10 دقیقه، آب ولرم و روغن_زیتون را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مخلوط نمک و آرد را کمکم به مواد اضافه کرده، مخلوط میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمیچسبد. روی خمیر را با پارچهی تمیزی میپوشانیم و اجازه میدهیم بماند تا خمیر عمل بیاید. برای تهیهی سسفلفلی روی نون ، پیاز را ریز خرد کرده و در ظرف مناسبی میریزیم. روغن زیتون، رب گوجه_فرنگی، رب فلفل ، پودر آویشن ، پودر زیره ، فلفل_سیاه ، پودر فلفل_قرمز خشک و کنجد را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. از خمیر عمل آمده تکهای جدا کرده و به وسیلهی وردنه به ضخامت حدود 6 تا 7 میلیمتر، باز میکنیم و کف قالب مورد نظر که داخل آن را چرب کردهایم قرار میدهیم. روی خمیر به وسیلهی یک چنگال، سوراخهایی ایجاد میکنیم. تمام سطح خمیر را با سس_فلفلی میپوشانیم و قالب را درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم تا نان بپزد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه