آموزش طرز تهیه نان گوشتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 کیلو آرد
1 پاکت خمیر مایه خشک (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
1.5 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق مربا خوری شکر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 لیوان آب ولرم لیوان 250 میلی (یا پیمانه قنادی)
برای روی نان:
700 گرم گوشت گوساله قیمه ای چرب
3 عدد پیاز متوسط
2 عدد گوجه فرنگی
5 عدد فلفل سبز
3 عدد فلفل قرمز
1/4 بسته جعفری (حدود 8 ساقه)
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق مربا خوری نمک
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز پرک شده
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک)
طرز تهیه
خمیر مایه خشک فوری ، آب ولرم ، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید(اگر از سالم بودن خمیر مایه فوری مطمئن هستید نیاز به استراحت ندارد در غیر اینصورت ده دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند همچنین برای خمیر مایه خشک معمولی ده دقیقه استراحت را بدید) آرد را کم کم بریزید و ورز بدید به اندازه ای آرد بریزید که نرمی خمیر مثل نرمی گوش باشد اگر مقدار آرد کم بود میتوانید آرد اضافه کنید و اگر سفت بود آب اضافه کنید. در آخر روغن مایع را اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر یکدست شود و 1 ساعت استراحت بدید.
برای مواد گوشتی روی نان ، گوشت قیمه ای را با چاقوی تیز تا جایی که میتوانید به تیکه های کوچکتر خرد کنید. پیاز ، جعفری ، فلفل قرمز ، فلفل سبز و گوجه فرنگی را ریز خرد کنید و تمام مواد را داخل ظرف بزرگی بریزید و هم بزنید روغن مایع ، نمک ، فلفل قرمز پرک شده و فلفل سیاه را اضافه کنید و با دست هم بزنید. خمیر عمل آمده را روی میز آرد پاشی شده بذارید کمی ورز بدید و چانه هایی اندازه نارنگی بردارید و با وردنه به شکل بلند باز کنید و روی خمیر را با مواد گوشتی به طور یکنواخت بپوشانید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید و در فر 300_250 درجه از قبل گرم شده بپزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه