آموزش طرز تهیه نان کنجدی با عطر و طعم فوق العاده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
آرد: 3 پیمانه
ماست: 2 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ: یک عدد
کره (به دمای محیط رسیده): 100 گرم
روغن: 90 میلی لیتر
دارچین (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
هل (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
زرده تخم مرغ: یک عدد
دانه کنجد: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
ماست، تخم مرغ و کره را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. روغن را اضافه و مخلوط کنید. آرد، پودر دارچین، پودر هل، جوش شیرین و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.
گلوله هایی از خمیر جدا کنید و به اندازه 10 الی 15 سانتیمتر رول کنید. سه عدد از رول های خمیر را کنار هم قرار داده و آنها را مانند بافت به هم متصل کنید. خمیرهای کناری را با دست کمی به بیرون بکشید.
این کار را با بقیه رول های خمیر تکرار کنید. آنها را در سینی فر از قبل چرب شده انتقال دهید. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه های کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه