آموزش طرز تهیه نان پنبه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 8نفر
آرد 300 گرم
شکر 60 گرم
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
شیر خشک10 گرم
خمیر مایه فوری 5 گرم
کره 30گرم
خامه 40 گرم
نمک۲ گرم
بهبود دهنده 1/2 قاشق مربا خوری
شیربه مقدار لازم
مواد لازم رومال
شیر 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
طرز تهیه
1-زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کنید و شیر به دمای محیط رسیده را، به اندازه ای که وزن مواد به ۲۱۵ گرم برسد، اضافه کنید.(حدود نصف لیوان).
2-آرد ،شیر خشک ، مخمر ، شکر و بهبود دهنده را با هم مخلوط کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید.
3-نمک و کره به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید.
4-خمیر را خوب ورز دهید تا جایی که مواد به دست تمیز نچسبد و اجازه دهید خمیر یک تا دو ساعت استراحت کند.
5-بعد از حجیم شدن خمیر آنرا ورز داده و به ۶ تا ۸ قسمت تقسیم کنید و روی سینی یا ظرفی که از قبل چرب کرده اید نیم ساعت دیگر استراحت دهید.
6-در مرحله آخر خمیر را با شیر و زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد رومال کنید.
7-و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.
سایر نکات
_دوستان امکان اینکه اندازه مواد با لیوان یا قاشق گفته بشه نیست چون با پیمانه جور درنمیاد.
_هنگامی که خمیر را در فر میگذارید یک ظرف را با آبجوش پر کرده و داخل فر بگذارید تا رطوبت خمیر از بین نره.
_من از شیر خشک معمولی استفاده کردم شما در صورت تمایل از شیرخشک قنادی نیز میتوانید استفاده کنید.
_کم یا زیاد کردن شکر در بافت نان موثر است.
_ این نان یک نان کم شیرین است و نمک بر شیرینی آن غلبه دارد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه