آموزش طرز تهیه نان همبرگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
نمک 1 قاشق چای خوری
شکر 3 قاشق غذا خوری
کره (آب شده) 1/2 فنجان
تخم مرغ کامل 1 عدد
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
پودر مخمر 2 قاشق چای خوری
آرد 4 فنجان
شیر 1.5 فنجان
کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا شیر را بجوشانید و بعد اجازه دهید دمای آن متعادل شده و ولرم شود .
2-شكر و مخمر را با هم مخلوط كرده و به شیر بیفزایید و خوب مخلوط كنید و حدود ۱۰ دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.
3-بعد از این مدت کره ، نمک و ۱ عدد تخم مرغ را جداگانه خوب مخلوط كنید و به مخمر بیفزایید
4-آرد را ۳مرتبه الك كنید تا سبك شده و هوا بخورد و بعد كم كم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.این كار را تا زمانی ادامه دهید كه خمیر یكدستی ایجاد شده و به دست نچسبد.
5-خمیر را درون ظرفی که چرب کرده اید قرار داده و روی آن پارچه نخی نمداری قرار دهید و به مدت ۲ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
6-خمیرها را به قسمت های ۵۰ یا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید ، ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را گرد کنید و درون سینی فر قرار دهید سپس ۱ زرده تخم مرغ را روی خمیرها بزنید و مقداری کنجد روی آنها بپاشید و رویشان را پارچه نمناك قرار داده و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
7-نان ها را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۸۰ سانتیگراد روشن کرده اید تا گرم شود به مدت ۱۵تا ۳۰ دقیقه قرار دهید ، بهتر است هر از ۱۰ دقیقه نان ها را چک کنید.چون قدرت برخی فرها زیاد است و ممكن است نان ها بسوزند.
سایر نکات
توجه داشته باشید هرچه كیفیت آرد شما بهتر باشد و خمیر لطیف تری بسازند كیفیت نان شما هم بیشتر شده و خوشمزه تر میشود
هنگام درست کردن خمیر وقتی خمیر به دست می چسبد دست ها را بشویید تا با اضافه کردن آرد بیشتر سبب سنگین شدن خمیر و سفت شدن نان نشوید ، در مراحل اول مخلوط کردن ارد از قاشق استفاده کنید و در مراحل آخر خمیر را با دست ورز دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه