آموزش طرز تهیه نان توت فرنگی با خمیر بیسکوئیت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
۴۶۰ گرم خمیر آماده بیسکوئیت
۳ پیمانه توت فرنگی تازه
نصف پیمانه شکر
آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
وانیل
۱ قاشق چایخوری هل
۱ قالب کره آب شده
۱ پیمانه خامه فرم گرفته
¼ پیمانه پودر قند
طرز تهیه
1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2. خمیرهای بیسکوئیت را به بخش های کوچک برش دهید.
3. در یک کاسه متوسط، توت فرنگی ها، یک چهارم پیمانه شکر، آب لیموترش و پوست رنده شده ی لیموترش و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید.
4. در یک کاسه دیگر، شکر، وانیل و هل را با هم مخلوط کنید.
5. کف قالب موردنظرتان را با روغن چرب نمایید. یک لایه از مکعب های خمیر بیسکوئیت را کف قالب بچینید. کمی کره آب شده، شکر و هل روی آن ها بریزید. روی خمیرها، یک ردیف توت فرنگی خرد شده بچینید.
6. همین مراحل را دوباره تکرار کنید.
7. آن ها را به مدت ۴۰ دقیقه بپزید.
8. خامه فرم گرفته را به همراه شکر هم بزنید تا پف کند.
9. پس از پخته شدن کیک، آن را چندین دقیقه کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس یک ردیف توت فرنگی بچینید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه