آموزش طرز تهیه نان تافتون خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
آرد به مقدار لازم
آب 2 لیوان
روغن 2 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
پودر مخمر 1 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا آب را جوشانده و كمی صبر كنید تا ولرم شود سپس آن را با مخمر و شكر مخلوط كرده و ۱۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید.سپس روغن را اضافه كرده و خوب هم بزنید.
2-آرد را با نمك مخلوط كرده و ۳مرتبه الك كنید و بعد كم كم به مواد اضافه کنید و مخلوط نمائید تا جایی که احساس کنید خمیر به دست نمیچسبد سپس ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید طوری كه با کف دست به سمت جلو بکشید و مجدد برگردانید.
3-خمیر آماده را درون کاسه ای که چرب کرده اید به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت قرار دهید.تا حجم آن ۲برابر شود.
4-روی سینی کمی آرد بپاشید ، تکه کوچکی از خمیر بردارید و با وردنه خوب باز کنید ، کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس خمیرهای باز شده را کف ماهیتابه پهن کنید تا نان ها پخته شوند ( میتوانید مقداری کنجد روی خمیر بپاشید ) ، پس از مدتی برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد و نان آماده شود.
سایر نکات
مقدار كره یا روغن نباید به حدی باشد كه نان سرخ شود
هرچه خمیر نازک تر پهن شود نان شما تردتر خواهد بود ، این خمیر را میتوانید درون روغن سرخ کنید و کمی پودر قند بپاشید و بعنوان میان وعده نیز مصرف کنید
میتوانید از این خمیر برای تهیه انواع غذاها مانند پیتزا استفاده کنید ، برای مصارف دیگری به غیر از نان تافتون مقدار روغنی که به خمیر اضافه میکنید باید 3 برابر باشد ( برای این مقدار مواد 5 قاشق غذاخوری لازم است
در صورت تمایل نان را داخل فر بپزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه