آموزش طرز تهیه نان بربری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2نفر
1-بتدا آب ولرم را با خمیر مایه وشکر مخلوط میکنیم و۵دقیقه میگذاریم تا عمل بیاید
2-بعد آرد را الک کرده ونمک وبکینگ پودر را به آن اضافه کرده ومخلوط میکنیم
3-سپس وسط آن را گود کرده ومخلوط خمیر آب را اضافه میکنیم وبا قاشق مخلوط میکنم
4-در ادامه خمیر را ۱۵دقیقه ورز میدهیم وبعد از ورز خمیر را یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا هجمش دو برابر شود
5-بعداز استراحت خمیر را با وردنه باز میکنیم وبه شکل دلخواه در می آوریم سپس با استفاده از قلمو مخلوط آرد وآب را که از قبل روی حرارت گذاشته ایم تا ولرم شود روی آن میکشیم ودوباره خمیر را۲۰دقیقه استراحت میدهیم .
6-پس از استراحت دوباره روی خمیر از مخلوط آب وآرد میزنیم وکنجد میپاشیم سپس خمیر را با احتیاط روی سینی فر که از قبل چرب کرده ایم میگذاریم وبعددرفری که از قبل با ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم کرده ایم به مدت ۲۰دقیقه میگذاریم بعد از ۲۰دقیقه ۵دقیقه هم گریل را روشن میکنیم تا روی نان ها طلایی شود .
سایر نکات
به خمیر به هیچ عنوان آرد اضافه نکنید زیرا بعد از پخت، نان خشک میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه