آموزش طرز تهیه نان باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خمیر مایه 3 قاشق چای خوری
نمک کمی
شکر 1 قاشق چای خوری
کره 30 گرم
آب گرم 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
طرز تهیه
1-فررا با حرارت ٢٢٠ درجه سانتیگراد و یا ۴۴٠ درجه فارنهایت روشن کنید. ظرفی را از آب گرم پر کرده ودر قسمت پایین فر گذاشته تا هوای داخل فر مرطوب باشد.
2-خمیرمایه و شکر رو با آب گرم در ظرفی بریزید وترکیب کنید .به مدت ۱۵ دقیقه در جای گرم قرار داده تا عمل کند.
3-آرد ، نمک ، کره نرم شده را در ظرفی جدا بریزید و با دست مخلوط و ورز دهید.
4-سپس خمیر مایه را با شیر به ترکیب آرد اضافه و به مدت ١۵ دقیقه خمیررا با هم مخلوط کنید. تا خمیری صاف و یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و به مدت ١ ساعت استراحت دهید.تا حجم خمیر دو برابر شود.
5-روی سطح کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را پس از کمی ورز دادن به ۴ قسمت تقسیم کنید.
6-به شکل دلخواه فرم داده و روی کاغذ پوستی درون سینی با فاصله قرار دهیدو روی خمیرها را با چاقوی کمی چرب شده چند برش بزنید.
7-سپس در فر به مدت ١۵-٢٠ دقیقه قرار داده تا نان پخته وروی آن طلایی شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه