آموزش طرز تهیه نان باگت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 500 گرم
آب ولرم 1.5 پیمانه
شکر 1 قاشق سوپ خوری
خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
روغن 1/3 پیمانه
نمک نوک قاشق چای خوری
کنجد (در صورت تمایل) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه سپس کاسه ای آب داخل فر میگذاریم
2-شکر وخمیرمایه رو با هم مخلوط کرده وبه نصف آب اضافه میکنیم مواد رو درجای گرم میزاریم تا عمل بیاد
3-آرد رو سه مرتبه الک میکنیم.
4-بقیه ی آب به اضافه ی بکینگ پودر وروغن ونمک رو هم میزنیم و مواد بالایی مون که عمل اومده رو با هم مخلوط میکنیم سپس آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل بشه،برای من از آردم اضافه هم اومد
5-خمیر باید حداقل ۱۵ دقیقه ورز داده بشه یا اینکه صد مرتبه بکوبید.
6-داخل ظرف تمیزی روغن زده وخمیر رو داخلش میزاریم روش سلفون میکشیم ومیذاریم یه جای گرم نیم ساعت استراحت کنه ودوبرابر بشه
7-پف خمیر رومیگیریم وبه قسمت های مساوی تقسیم میکنیم وبهش حالت میدیم سپس داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده نون هارو با فاصله میچینیم.
8-دوباره ۱۵ دقیقه میذاریم داخل سینی فر استراحت بکنن سپس میذاریم داخل فر گرم شده برای پختشون ۱۵ تا۲۰ دقیقه زمان کافیه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه