آموزش طرز تهیه نان بازلاما سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
مواد لازم برای خمیر:
1 لیوان شیر ولرم
نصف لیوان آب ولرم
نصف استکان روغن مایع(40 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(10 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق مرباخوری شکر
2 قاشق مرباخوری نمک
برای داخل بازلاما:
5 عدد سیب زمینی آب پز شده
1 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
طرز تهیه
برای خمیر ابتدا 3 لیوان آرد را داخل ظرف گودی بریزید. وسط آرد را مثل حوض باز کنید و خمیر مایه ، شکر و نمک را رویش بپاشید. شیر ، روغن مایع و آب را در قسمت گود بریزید و شروع به هم زدن و ورز دادن خمیر کنید. سپس بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد من نزدیک 5 لیوان آرد استفاده کردم(در این مرحله استراحت خمیر رو نگفته ولی میتونید حدود نیم تا یک ساعت استراحت بدید). کانال غذای ترکیه، از خمیر تیکه هایی که از نارنگی کمی بزرگتر است جدا کرده و گرد کنید و روی میز که آرد پاشیده اید بذارید و با یک دستمال تمیز 35_30 دقیقه خمیرها را بپوشانید تا خمیر به عمل بیاد. برای داخل خمیر سیب زمینی آب پز شده را له کنید نمک و پودر فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید. چانه ها را به اندازه کف دست باز کنید از سیب زمینی روی خمیر بذارید و دوباره خمیر را از کناره ها جمع کنید تا روی سیب زمینی بسته شود و برعکس از طرفی که بسته شده روی میز بذارید .تمام چانه ها را به این شکل آماده کنید و با کمک وردنه به اندازه بشقاب کیک خوری باز کنید. ماهیتابه را روی اجاق بذارید و با حرارت کم بازلاما ها را پشت و رو بپزید. بعد از پخت روی نان کره بزنید و داخل طرف سرو بذارید. من 9 عدد بازلاما آماده کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه