آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان ادويه دار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان ادويه دار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ………………………………….. 1 کيلوگرم
شير ولرم …………………………… 300 گرم
روغن مايع …………………………. 300 گرم
مايه ي خمير ……………………….. 60 گرم
تخم مرغ ……………………………. 3 عدد
شکر …………………………………. 4 قاشق غذاخوري
نمک …………………………………. 22 گرم
.
ادويه_جات لازم:
گوجه فرنگي خشک …………………. 1 کاسه
نعناع خشک ………………………….. 2 قاشق غذاخوري
زيره …………………………………… 1 قاشق غذاخوري
فلفل …………………………………… 1 قاشق مرباخوري
رزماري يا ريحان تازه‌ي خرد شده …. 1 قاشق مرباخوري

طرز تهیه

گوجه_فرنگی هاي خشک را در آب خيس مي کنيم، بعد از اين که کمي نرم شد، ريز خردشان مي کنيم. مايه ي خمير و شير ولرم را در ظرفي با هم مخلوط مي کنيم و اجازه مي دهيم عمل بيايد. در ظرف گودي، روغن مايع، تخم_مرغ ها(زرده ي يکي از تخم مرغ ها را براي روي نان ها نگه مي داريم.)، شکر، نمک و مخلوط مايه ي خمير را اضافه کرده، هم مي زنيم و آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط مي کنيم سپس گوجه فرنگي هاي خرد شده، نعناع خشک، زيره، فلفل و رزماري ( ريحان ) را اضافه کرده و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. اجازه مي دهيم خمير به مدت 10 دقيقه استراحت کند، اگر روغن انداخت باز هم خمير را ورز مي دهيم و خمير را در قالب هاي مافين که از قبل چرب کرده ايم مي ريزيم و روي خمير را به زرده ي تخم مرغ آغشته مي کنيم. قالب ها را به مدت 15 دقيقه در فري که از قبل با دماي 50 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم، قرار مي دهيم و سپس دماي فر را به 200 درجه ي سانتي گراد تغيير داده و اجازه مي دهيم نان ها به مدت 35 دقيقه در اين دما بپزد.
.
شيرينانه ي 1: در دماي پخت اول، خمير در حالت استراحت است و در دماي پخت دوم، عمل پخت انجام مي گيرد، در کل زمان پخت اين نان بيش تر از نان معمولي است.
شيرينانه ي 2: از هر ادويه ي دلخواه ديگري مانند پودر سير، آويشن و پودر زنجبيل هم مي توانيم استفاده کنيم
طرز تهیه نان ادويه دار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی