آموزش طرز تهیه مینی پیده گوشتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک
1 عدد تخم مرغ (زرده برای روی خمیر)
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق غذاخوری شکر
آرد به مقدار لازم (با لیوان 200 میلی حدود 3.5 لیوان استفاده کردم)
برای مواد گوشتی:
150 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 قاشق غذاخوری آب
1 قاشق مرباخوری رب فلفل
1 عدد فلفل سبز خرد شده
1 عدد فلفل کاپیا کوچک و یا نصف فلفل بزرگ(فلفل ترکیه ای)
مقداری جعفری
نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
نمک ، فلفل قرمز پرک شده
روغن مایع(برای کناره ها)
طرز تهیه
شیر ولرم ، شکر ،نمک و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. کمی صبر کنید تا خمیر مایه کف کند و به اصلاح عمل بیاد. سپس بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید آرد را به اندازه ای که نیاز دارد بریزید و ورز بدید باید خمیر مثل نرمی گوش نرم باشد. روی خمیر سلفون بکشید و سپس با یک دستمال تمیز ظرف را بپوشانید و استراحت بدید(تا وقتی که حجم خمیر زیاد شود حدود 1 ساعت)خمیر استراحت کرده را کمی ورز بدید و تیکه هایی کمی کوچکتر از نارنگی بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. تا وقتی که مواد داخل را آماده میکنید خمیرها را داخل سینی استراحت بدید. برای اینکه خمیرها خشک نشوند با یک دستمال تمیز بپوشانید. برای مواد داخل گوشت چرخ کرده ، سبزیجات ریز خرد شده ،نمک و ادویه ها و بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و با دست تا وقتی که تمام مواد با هم مخلوط شوند خوب ورز بدید. بلافاصله خمیرهای داخل سینی را با دست آرام آرام فشار بدید سپس با نوک انگشتان بدون اینکه خیلی به کناره ها نزدیک شوید خمیر را از وسط به سمت کناره ها فشار بدید و به وسط خمیر شکل گود بدید.تا جایی که میتوانید قسمت وسط را نازک کنید تا وقتیکه خمیر داخل فر پف میکند قسمت وسط خیلی پف نکند. سپس قسمت وسط را با چنگال سوراخ کنید. مواد داخل را روی خمیر ها تقسیم کنید و با دست داخل خمیر پهن کنید. کناره های خمیر زرده تخم مرغ بزنید و حدود 10 دقیقه دیگر داخل سینی استراحت بدید.مجدد قسمت گوشتی را با دست فشار بدید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. به کناره های پیده های پخته شده روغن مایع بزنید و قبل از اینکه بیش از حد سرد شود سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه