آموزش طرز تهیه مینی پیتزا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
شیر 3 لیوان
آب 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
پودر مخمر 1 قاشق غذا خوری
تخم مرغ (سفیده) 2 عدد
شکر 5 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
آرد به مقدار لازم
بهبود دهنده 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل پیتزا
گوجه فرنگی 1 عدد
زیتون به مقدار لازم
فلفل دلمه ای به مقدار لازم
سوسیس به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پودر مخمر و با نصف لیوان شیر و یه قاشق غذاخوری شکر میگذاریم به عمل بیاد در ظرفی همه مواد خمیر بجز آرد و بهبود دهنده مخلوط میکنیم .
2-بعد آرد وبهبود دهنده رو به مواد الک میکنیم تا جایی که خمیر لطیف و به دست نچسبه ۱۰ دقیقه ورز میدهیم بعد میذاریم ۲ ساعت استراحت کنه و حجمش دو برابربشه .
3-بعد دوباره خمیرو ورز میدهیم تا پفش بخوابه، بعد چونه های کوچیکی برمیداریم در سینی که چرب شده میچینیم بعد با یه استکان روی خمیر فشار میدهیم و مواد پیتزا رو روش میذاریم.
4-مواد پیتزا رو میتونین هرچی دوس دارین بذارین دوباره میگذاریم ۱ ساعت استراحت کنه بعد روی خمیر زرده تخم مرغ و کنجد میزنیم میگذاریم در فری که از قبل گرم کرده ایم ۱۸۰ درجه بپزه.
5-با این مواد دو سینی بدست میاد شما میتونین کمتر درست کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه