آموزش طرز تهیه میت بال پنیری با سس گوجه فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
میت بال یا همون گوشت قلقلی خودمون انواع و تنوع خیلی زیادی داره و ما میتونیم با استفاده از مواد مختلف و سس های مختلف هر دفعه طعم جدیدی به میت بال ها بدیم، علاوه بر این میتونیم میت بال های مختلف رو به تنهایی به عنوان خوراک، همراه پاستا یا حتی با برنج به عنوان خورشت میل کنیم. در این مطلب طرز تهیه یه میت بال پنیری خوشمزه با سس گوجه فرنگی رو براتون میذارم که گزینه ی خیلی خوبی برای نوش جون کردن با انواع پاستا هستش … امیدوارم تهیه اش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
۲ پیمانه سس مخصوص پاستای خانگی
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ قاشق سوپخوری شیر
۱/۴ پیمانه گشنیز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری
۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان
۱ عدد پیاز
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
نمک به مقدار لازم
مراحل تهیه
برای تهیه این میت بال خوشمزه ابتدا آرد سوخاری و شیر رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنین تا شیر جذب آرد بشه.
پیاز رو با سایز ریز رنده کنین و بعد آب اضافیش رو بگیرین.
حالا گوشت چرخ کرده، پنیر پارمزان، سیر، فلفل قرمز و نمک رو به پیاز اضافه کنین.
گشنیزی که ریز خرد کردین و مخلوط شیرو آرد سوخاری که حالا خودشو گرفته و خمیری شده رو هم اضافه کنین.
شروع به ورز دادن مواد کنین طوری که خوب با هم مخلوط بشن و مخلوطتون حالت چسبناک پیدا کنه.
با کمک دستتون گلوله هایی به اندازه گردو درست کنین.
حالا روغن زیتون رو داخل ماهیتابه بریزین و وقتی داغ شد میت بال هارو توش سرخ کنین تا خودشون رو بگیرن و کمی بپزن.
سس گوجه ای که درست کردین رو داخل یه ماهیتابه بریزین و بهش یه لیوان آب اضافه کنین و همشون بزنین و بعد میت بال های سرخ شده رو داخل سس رقیق شده بذارین.
اجازه بدین تا میت بال ها همرا سس حدود ۲۰ دقیقه بپزن تا هم میت بال خوب مغز پخت بشه و هم سس غلیظ بشه.
حالا میت بال های پنیری و سس خوشمزه شون حاضره و میتونین به تنهایی یا همراه انواع پاستا نوش جونش کنین…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه