آموزش طرز تهیه مگنولیا لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 لیوان شیر
1 پاکت خامه مایع (200 میلی ،خامه صبحانه هم میشه)
1 لیوان شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
رنده پوست و آب 2 عدد لیمو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری کره و یا مارگارین
12_10 عدد بیسکوییت لیدی فینگر تکه تکه شده
طرز تهیه
شیر ، خامه ، شکر ، زرده تخم مرغ ، نشاسته ، وانیل و پوست رنده شده لیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه که هم میزنید بپزید. وقتی به قوام رسید از روی اجاق بردارید و کره اضافه کنید. آب لیمو هم اضافه کنید و هم بزنید. داخل لیوان ها ابتدا مگنولیا سپس بیسکوییت خرد شده و باز به ترتیب مگنولیا و بیسکوییت بریزید. 2_1 ساعت استراحت بدید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه