آموزش طرز تهیه موس شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
تخممرغ……………………… 3 عدد
خامه ی شُل …………………. 200 گرم
شکلات تخته ای شیری……….. 200 گرم
شکر………………………… 2 قاشق غذاخوری
کره…………………………. 50 گرم
آب………………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا یک ظرف را پُر از آب کرده و روی شعله ی اجاق می گذاریم تا آب بجوشد سپس شعله ی اجاق را کم کرده و شکلات تخته ای شیری را در ظرف دیگری خرد کرده و کره را هم به آن اضافه می کنیم سپس ظرف شکلات را روی ظرف آب در حال جوش قرار می دهیم تا کره و شکلات به روش بن_ماری ذوب شده و کاملا با هم مخلوط شود سپس ظرف شکلات را از روی بخار آب برمی داریم و اجازه می دهیم خنک شود. سفیده و زرده ی تخم_مرغ ها را جدا می کنیم. سفیده های تخم مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری از شکر ، در ظرفی ریخته و ظرف سفیده ها را روی ظرفِ آبِ در حال جوش قرار می دهیم و به مدت حدود 7 دقیقه، مرتب هم می زنیم تا با بخار آب، سفیده ها و شکر، اسفنجی شود و خامی سفیده های تخم مرغ، از بین برود. باید همه ي قسمت های سفیده ها را مرتب و با دقت هم بزنیم تا سفیده ها نَبُرَد. زرده های تخم مرغ را نیز به همراه یک قاشق غذاخوری شکر، در ظرفی ریخته و روی ظرفِ آبِ در حال جوش قرار می دهیم و به مدت 7 دقیقه، مرتب هم می زنیم تا به روش بن ماری، قوام پیدا کند. خامه را در ظرف دیگری می ریزیم و خوب هم می زنیم تا سبک شود. سپس یک سوم از سفیده ی تخم مرغ، یک سوم زرده ی تخم مرغ و یک سوم خامه را به مخلوط شکلات اضافه می کنیم و با لیسک به خوبی همه ي مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود و دوباره این کار را انجام می دهیم و در سه مرحله، همه ي مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود سپس موس را در ظرف های مورد نظر می کشیم و به مدت حداقل 6 تا 7 ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه