آموزش طرز تهیه موس انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
خامه قنادی : ۵۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه : ۱ بسته
ژله انار : ۲ بسته
همزن برقی
آب داغ : ۱ لیوان
شیر : ۱ پاکت (از این کوچولوها)
طرز تهیه
اول از همه خامه و پنیر رو با همزن برقی ۲ دقیقه دور تند میزنیم تا فرم بگیره ۲ بسته ژله انار رو با یک لیوان آب داغ ترکیب میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا حسابی حل بشه. بعد شیر رو هم اضافه و دوباره هم زده، (اگه می خواید زودتر ببنده می تونید یه کم پودر ژلاتين که قبلا در چند قاشق آب بنماری کردید رو اضافه کنید و هم بزنید). حالا قالب رو چرب کنید و ۸ الی ۱۰ ساعت در یخچال قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه