آموزش طرز تهیه موس آلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
530 میلی لیتر خامه صبحانه
350-400 گرم آلو، بسیار رسیده
1/2 پیمانه شکر
وانیل
3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
70 میلی لیتر آب جوش
طرز تهیه
آلوهارو خرد کنین و روشون شکر رو بریزین و نیم ساعت بزارین بمونه، بعد 10-15 دقیقه بپزین بعد با بلندر یا مخلوط کن، مخلوط کنین.
پودر ژلاتین رو در آب جوش حل کنین، خامه رو گرم کنین تا از کناره هاش حباب حباب شه، وانیل و ژلاتین رو اضافه کنید و مخلوط کنین، سپس 200 میلی لیتر از پوره آلو رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
ترتیب لایه ها در عکس: کیک-موس آلو-خامه فرم گرفته یا موس سفید-کیک-خامه فرم گرفته یا موس سفید
نکته: ابتدا موس آلو رو در قالب هم اندازه با کیک بزارین سفت شه(بگیره) بعد روی کیک بزارین و
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه