آموزش طرز تهیه موزارلا سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
پنیر موزارلا، پنیری ایتالیایی و سرشار از کلسیم است. این پنیر کم نمک، برای همه ردههای سنی با هر نوع رژیم غذایی گزینه مناسبی به شمار میرود و چربی پایین آن، محبوبیتش را در میان افرادی که رژیم غذایی سالم را میپسندند بالا برده است. در ادامه این مطلب طرز تهیه موزارلا سوخاری را خواهید خواند؛ عصرانهای با پنیری موزارلا که با خاصیتهای فراوانش، بخش زیادی از نیازهای غذایی روزانه بدنتان را تامین میکند.
مواد لازم
پنیر موزارلا: ۳۰۰ گرم
ارد سوخاری: ۱و نیم پیمانه
ارد سفید: دو سوم پیمانه
تخم مرغ: ۲عدد
روغن: جهت سرخ کردن
سس فلفل: به میزان لازم
سس پستو: به میزان لازم
طرز تهیه موزارلا سوخاری
در یک ظرف تخم مرغ را هم بزنید. پنیر موزارلا را در آرد سفید بغلتانید و سپس آن را به کاسه تخم مرغ وارد کنید و بعد از آن در آرد سوخاری بغلتانید.
بعد از آغشته کردن پنیر به تخم مرغ و آرد، تکههای پنیر را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از نیم ساعت پنیرها را از یخچال بیرون بیاورید و در روغن داغ سرخ کنید.
موزارلا سوخاری شما آماده است. در صورت تمایل میتوانید آن را با سس دلخواهتان سرو کنید. پیشنهاد ما به شما، سرو کردن این عصرانه با سس پستو است.
طرز تهیه سس پستو
سس پستو، از سسهای محبوب ایتالیایی است. ریحان و سیر در این ترکیب، رایحه و طعم ویژهای را برای آن ایجاد کرده و میتوانید از این سس، به عنوان گزینه خوبی برای همراه شدن با موزارلا سوخاری استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس پستو
سیر:۴ حبه
برگ ریحان:۲ لیوان
پنیر پارمسان: یک و نیم لیوان
مغز گردو: یک و نیم لیوان
روغن زیتون یک و نیم لیوان
طرز تهیه سس پستو
برای تهیه این سس، ریحان،گردو، سیرو پنیر پارمسان را در مخلوطکن بریزید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. روغن زیتون را به آن کم کم به سس تهیه شده اضافه نمایید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه