آموزش طرز تهیه مسقطی سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
سیب بزرگ 2عدد
نشاسته 2 قاشق سوپ خوری
آب یا آب سیب یا شیر 250 میلی لیتر
شکر 2 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
زعفران آب کرده 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-سیب ها را پوست میکنیم و با رنده ریز رنده میکنیم یا در غذاساز پوره میکنیم
2-نشاسته را در آب یا شیر یا آب سیب سرد حل میکنیم
3-سیب پوره شده ,نشاسته و شکر را درون ظرفی ریخته و روی شعله زیاد قرار میدهیم ( در صورت استفاده از آب سیب شکر را حذف کنید)
4-مخلوط را آنقدر هم میزنیم تا غلیظ شود (تقریبا ۱۰ دقیقه )
5-دارچین و زعفران را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر مخلوط میکنیم
6-در قالب مورد نظر ریخته و یک روز کامل در یخچال میگذاریم
سایر نکات
اگر نمیدانید با سیب هایی که ته یخچال مانده چکار کنید تهیه مسقطی سیب یکی از ارزان ترین و خوشمزه ترین راه هاست , در صورتی که میزان نشاسته را نصف کنید و مخلوط رقیقی درست کنید غذای کمکی مناسب و مطبوع و خوشمزه ای برای کودکان 8 ماه به بالا ست.در صورت استفاده از اب سیب حتما شکر را حذف کنید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه