آموزش طرز تهیه مسقطی خامه و پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
نشاسته گل 200 گرم
شکر 200 گرم
آب 1 لیتر
پودر پسته یا خلال پسته 1/2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
پودر هل 1/2 قاشق غذا خوری
خامه 100 گرم
طرز تهیه
1-ابتدا نشاسته را با کمی از آب حل کرده،سپس با شکر و مابقی آب ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتبا هم بزنید
2-مواد را آنقدر هم بزنید تا به غلظت فرنی رقیق برسد و شفاف شود.ب(ا حرارت ملایم و هم زدن مداوم حدود ۱۰دقیقه)
3-سپس گلاب،پودر هل و پسته(پودر یا خلال) را افزوده و آنقدر هم بزنید تا خط قاشق روی آن بماند و سفت شود.(حدود پنج دقیقه)
4-در انتها خامه را افزوده و حرارت را خاموش کنید و با مواد بخوبی ترکیب کنید تا یکدست شوند.
5-مواد را در قالبی که کمی چرب شده بریزید و بمدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
6-سپس برگردانید و براحتی از قالب خارج کنید و با پودر پسته و خامه فرم گرفته تزیین کنید.
سایر نکات
این دسر براحتی و به سرعت حاضر میشود و بسیار لذیذ ، دلچسب و مناسب پذیرایی هم هست.
برای داخل دسر، هم میتوان خامه فرم گرفته استفاده کرد و هم خامه صبحانه،که در صورت استفاده از خامه فرم گرفته میتوان از میزان شکر کم کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه