آموزش طرز تهیه مرغ_سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ ………………. 1 عدد کامل
آرد ………………………… نصف فنجان
نشاسته …………………… نصف فنجان
آرد ذرت ………………….. نصف فنجان
نمک ……………………….. 1 قاشق مرباخوری
پودر سیر …………………. 1 قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز ………….. 1 قاشق مرباخوری
پودر آویشن ………………. 1 قاشق مرباخوری
تخممرغ …………………… 1 عدد
روغن مایع ………………… به مقدار لازم
چیپس پرادویهی ذرت …… 1 بسته(یا ترتیلا)
طرز تهیه
سینه_مرغ را به صورت رشتههای باریک، برش میزنیم. آرد ، نشاسته و آرد_ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و نمک ، پودر فلفل_قرمز ، پودر سیر و پودر آویشن را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. چیپس ذرت یا ترتیلا ی ادویه دار را در غذاساز ریخته و میکس میکنیم و در ظرف جداگانهای میریزیم. تخم_مرغ را نیز در ظرف جداگانهای ریخته و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. قابلمهی مناسبی را با روغن سرخ کردنی پُر کرده و روی شعله ی اجاق قرار میدهیم تا روغن کاملا داغ شود. فیله های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد میغلتانیم تا تمام سطح آن کاملا با مخلوط آرد پوشانده شود سپس در تخممرغ فرو کرده و در آخر در پودر چیپس میغلتانیم سپس درون روغن داغ قرار میدهیم تا مرغ سوخاری بپزد و کاملا برشته و طلایی شود سپس سینهی سوخاری مرغ را در کنار سیب_زمینی_سرخ_کرده و انواع سس دلخواه سرو میکنیم. .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه