آموزش طرز تهیه مرغ شکم پر در فرمرغ شکم پر در فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مرغ ۱ عدد
پیاز دوعدد بزرگ ویک عدد متوسط برای مواد میانی
آبلیمونصف فنجان
سیر ۲ حبه
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
هویج وسیب زمینی هر کدام یک عدد
گردو یک فنجان
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ۵، ۶ عدد
رب انار۲ قاشق غذاخوری
( درصورت وجود ادویه مرغ)
کیسه ونخ نسوز مخصوص مرغ
طرز تهیه
مرغ رو پوست کنده و داخل شکمش رو خالی میکنیم و میشورییم، اگه دوست داشتین میتونین پوستشو نگیرین ولی من بدون پوست دوست دارم، پیاز و سیر را خرد میکنیم و با آبلیمو و زعفران، نمک و ادویه جات مخلوط میکنیم و مرغ را بهش آغشته میکنیم و روی ظرف سلفون میکشیم و برای تقریبأ ۷، ۸ ساعت توی یخچال قرار میدیم تا مزه دارشود( کمتر هم میشه بمونه ولی نباید از ۳ ساعت کمتر باشه)، وقتی میخواییم شکم مرغ را پر کنیم، باید اضافات پیاز را ازش بگیریم، برای مواد میانی یک پیاز دیگر را خرد کنید و در حد طلایی شدن سرخ کنید، زرشک و الو را از قبل بخیسانید وبشورید و ابش رو بگیرید و به پیاز داغ اضافه کنید، نمک وادویه جات و گردو هم اضافه کنید ودرآخر رب انار رااضافه کنید وهم بزنید وشعله رو خاموش کنید، شکم مرغ را از این مواد پر میکنیم و به همه ی قسمتهای مرغ با نمکدان نمک میپاشیم تا بی نمک نباشه، توی کیسه نسوز حلقه های سیب زمینی و هویج ودر صورت تمایل فلفل دلمه ای میذاریم پاها و رانهای مرغ را با نخ نسوز میبندیم، اگه خواستین شکمشم میتونین بدوزین،کمی کره و زعفران و آبی که زیر پیازهایی که برای مزه دارشدن مرغ استفاده کردیم جمع شده راروی مرغ میریزیم و در کیسه رو محکم میبندیم وبالاشو یکی دوتا سوراخ میزنیم تا هوا ازش خارج بشه و داخل فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده به مدت تقریبأ ۲ ساعت قرار میدیم، وقتی مرغ پخت برای چند دقیقه گریل بالا رو روشن میکنیم تا روی مرغ طلایی بشه، بعد با کیسه درمیاریم وتوی ظرف سرو میذاریم و به آرامی کیسه رو از زیرش درمیاریم تا محتویاتش توی ظرف سرو خالی بشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه