آموزش طرز تهیه مرغ سوخاری با رزماری و پارمسان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
جعفری تازه ریز خرد کرده1 قاشق غذا خوری
رزماری تازه ریز خرد کرده 1 قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ریز رنده شده 1/2 فنجان
پودر سوخاری درشت 1 فنجان
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
آرد 1 فنجان
مرغ بدون استخوان 1 کیلوگرم
طرز تهیه
1-یک کاسه آرد،در یک ظرف دیگر تخم مرغها را خوب هم می زنیم
2-در یک ظرف دیگر پودر سوخاری درشت ، پارمسان، رزماری، جعفری، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم
3-هر تکه از مرغ را ابتدا به آرد آغشته کرده.
4-بعد در تخم مرغها ی زده شده قرار داده.
5-. مرحله آخر در مخلوط پودر سوخاری وپارمسان قرار می دهیم تا همه جای مرغ را بپوشاند
6-سپس مرغهای آماده شده را در روغن داغ سرخ می کنیم تا طلایی شود. و با سس مورد علاقه تان سرو کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه