آموزش طرز تهیه مرغ تریاکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم مرغ تریاکی
۲ عدد با پوست و بدون استخوان ران مرغ
آرد نشاسته به مقدار لازم
یک قاشق غذا خوری روغن
۵۰ میلی لیتر آب سیب
یک قاشق غذا خوری سس سویا
۲ قاشق چایی خوری شکر
یک قاشق چایی خوری سرکه
۵ گرم زنجبیل
طرز تهیه مرغ تریاکی
ران مرغ را روی تخته بگذارید و از قسمت فرورفتگی، هر یک از رانها را دو قسمت کنید تا چهار تکه گوشت فیله ران داشته باشید.
برای اینکه ضخامت هر تکه از فیلهها یکسان باشد، از وسط قسمت ضخیمتر گوشت آن را افقی ببرید اما کارد را تا آخر نبرید تا جدا نشود. این کار را در هر دو سمت راست و چپ انجام دهید، تکههای بریده شده را باز کنید و بدین ترتیب سطح فیله مرغ دو برابر میشود.
هنگامی که هر چهار تکه مرغ را به این روش بریدید، آنها را با مقداری آرد نشاسته بپوشانید و بعد آرد اضافی را از آنها جدا کنید.
در یک کاسه کوچک سس تریاکی را آماده کنید. آب سیب، سس سویا، شکر، سرکه و زنجبیل رنده شده را در کاسه ریخته و مخلوط کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ روغن بریزید و فیلهها را طوری در آن قرار دهید که قسمت پوست آن در زیر قرار بگیرد. کمی فیله ها را به اطراف حرکت دهید و با شعله متوسط سرخ کنید تا طلایی شوند.
گوشت ها را پشت و رو کرده و در ماهی تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 4 دقیقه دیگر بپزد. اگر چنگال را در گوشت مرغ فرو کردید و آبی که خارج شد، بیرنگ بود یعنی مرغ پخته است. سپس آن را از ماهی تابه خارج کنید.
با یک کاغذ آشپزخانه چربی اضافی گوشت در ماهی تابه را پاک کنید و بعد سس تری-یاکی را در آن بریزید. وقتی سس گرم شد، فیله را به تابه برگردانید و آن را در سس غوطه ور کنید.
وقتی سس غلیظتر شد و کاملا فیلهها را پوشاند گوشت را از ماهی تابه درآوردید.
فیلهها را طوری روی تخته قرار دهید که پوست آنها رو به بالا قرار گیرد، سپس بصورت نوارهایی با عرض 1 سانتیمتر برش دهید. فیلهها را در ظرف قرار داده و در کنار سبزیجات و یک قاچ لیمو سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه