آموزش طرز تهیه مرغ با سس آلبالو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۷۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ 5 تکه
آلبالو هسته گرفته 1 لیوان
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
شکر (اختیاری) 2 قاشق غذا خوری
پودر نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب آلبالو یا آب 1.5 لیوان
آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-در ابتدا مرغ تکه شده و شسته شده رو خشکش میکنیم.در یه قابلمه پیاز رنده شده به همراه زرد چوبه و نمک رو سرخش میکنیم،درحد طلایی کافیه،بعد مرغها رو داخل پیاز یه چند دقیقه تفت میدیم.
2-حالا رب رو اضافه کرده به همراه نمک و یه تفت دو سه دقیقه ای میدیم و به اندازه کافی آب جوش ریخته تا مرغمون پخته شه.
3-تا وقتی که مرغمون پخته شه،سس آالبالو رو درست میکنیم،برای این کار اول آلبالوهای هسته گرفته شده رو به همراه آب یا آب آلبالو که اختیاری هستش در یه قابلمه مناسب ریخته و میزاریم یه ۲۰دقیقه ای بجوشه.
4-اگر طعم ترش دوست دارید که هیچی،اما اگه دوست دارید طعم سس ملس باشه به اندازه مورد نظر شکر رو اضافه میکنیم،بعد چند جوش، نشاسته رو با چند قاشق آب قشنگ هم زده وبه آلبالوی در حال جوشیدن اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم که گلوله گلوله نشه.
5-وقتی نشاسته رو میریزیم سس ما غلیظ میشه،بعد غلیظ شدن مرغای پخته شده رو داخل سس ریخته و یه مقداری آب جوش ریخته و یکی دو قاشق روغن هم ریخته ،پیچ گازو کم میکنیم تا سس به خورد مرغ بره ،البته زود به زود مرغ رو زیر و رو میکنیم که ته نگیره.
6-در آخر نمک و فلفل رو اندازه کرده و اگه دوست داشتین آویشن رو اضافه کرده و بعد یکی دو دقیقه غذامون حاضر میشه.
سایر نکات
از آرد هم میشه بجای نشاسته استفاده کرد،اما رنگش مات میشه،پس نشاسته بهتره.
از سرکه هم بنا بر ذائقه خودتون میتونین داخل سس مرغ استفاده کنین.
استفاده از آب آلبالو سس رو خوشرنگ تر میکنه.
این سس حالت چاشنی داره،پس نباید زیاد با مرغ بجوشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه