آموزش طرز تهیه محلبی لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 لیتر شیر
4 قاشق غذاخوری آرد
1 لیوان شکر
1 پاکت خامه مایع (200 میلی ، یا خامه صبحانه)
آب نصف لیمو(لیمو ترش)
رنده پوست 1 عدد لیمو
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق غذاخوری مارگارین (کره هم میشه)
برای لایه های وسط میتوانید کیک و یا بیسکوییت استفاده کنید.
طرز تهیه
شیر ، آرد ، شکر ، خامه مایع و وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتی که قوام بگیرد مدام هم زده بپزید. قبل از خاموش اجاق رنده پوست 1 عدد لیمو و نصف آب 1 عدد لیمو و مارگارین را اضافه کنید و هم بزنید و اجاق را خاموش کنید. بعد از سرد شدن ابتدا داخل لیوان ها کیک یا بیسکوییت بذارید و سپس محلبی لیمویی را بریزید و باز بیسکوییت یا کیک بریزید و دوباره محلبی بریزید. من قرابیه ترک دار لیمویی داشتم برای لایه های وسط قرابیه گذاشتم . طعم فوق العاده ای دارد. توصیه میکنم حتما درست کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه