آموزش طرز تهیه محلبی شیره انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 لیوان شیر
1.5 لیوان شیره انگور
1 عدد تخم مرغ
1.5 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
وانیل
1 قاشق غذاخوری خامه(ترجیحا خامه محلی)
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
کره را در قابلمه با آرد تفت بدین در ظرف دیگری شیر ریخته تخم مرغ ،نشاسته ،وانیل،خامه و شیره انگور را اضافه کرده هم بزنید و آرام به کره و آرد تفت داده شده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و بپزد و تا وقتی که غلیظ شود بجوشانید . سپس داخل ظرفهای سرو بریزید با این مقدار 5 عدد از ظرفهایی که در عکس میبینید پر شد . من روی محلبی را با پودر بادام ، پسته و تکه های شکلات تزیین کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه