آموزش طرز تهیه محلبی شیره انگور . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
لیتر شیر
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته(نشاسته گندم)
1.5 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک 110 گرم)
1 استکان شیره انگور(134 گرم)
1 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
آرد را داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که بوی خامی آرد گرفته شود تفت بدید. سپس از روی اجاق بردارید نشاسته و شکر را اضافه کنید. شیره انگور را هم اضافه کنید و هم بزنید. شیر را کم کم بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و گلوله گلوله نماند. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. روی اجاق بذارید و تا زمانی که به قوام محلبی برسد و غلیظ شود هم بزنید. با حرارت کم 3_2 دقیقه بجوشانید. سپس از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و داخل ظرف های سرو بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه