آموزش طرز تهیه محلبی با سس هلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
5 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم)
1 لیوان شکر
نصف پاکت خامه مایع (100 میلی و یا خامه صبحانه)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای سس هلو:
3 عدد هلو
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
طرز تهیه
شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و هم بزنید. روی اجاق بذارید و برای اینکه ته نگیرد در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی پخت و قوام گرفت وانیل و خامه را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر روی اجاق نگه دارید. سپس داخل لیوان یا ظرف مورد نظر طوری بریزید که سرخالی بماند.
هلو را به شکل مکعبی کوچک خرد کنید شکر و نشاسته را به هلو اضافه کنید و داخل ماهیتابه نچسب بریزید و روی اجاق بذارید. گاهی کمی هم بزنید و تا وقتی که هلوها نرم شوند بپزید. بعد از اینکه ولرم شد داخل ظرفها روی محلبی بریزید. کمی در یخچال بذارید وقتی سرد شد سرو کنید. میتوانید کف ظرف و یا در لایه های وسط بیسکوییت یا خرده های کیک بذارید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه