آموزش طرز تهیه ماکارونهای فسقلی با مغزی کوکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برای تهیه ماکارون به آرد بادام نیاز دارید که در فروشگاه ها ارائه نمی شود. برای این منظور کافی است بادام سفید شده و بدون پوست را از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کرده و آن ها را خودتان در خانه آسیاب کنید.
مواد لازم:
۳ عدد سفیده تخم مرغ
¼ پیمانه شکر
۱¼ پیمانه پودر قند
¾ پیمانه آرد بادام سفید
¼ پیمانه کوکی شکلاتی خرد شده
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائوی تلخ
نصف قاشق چایخوری رنگ غذای سیاه
۲ پیمانه پودر قند
۱ پیمانه کره نرم شده
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری شیر
نصف پیمانه خامه ی درون کوکی ها
طرز تهیه
1- فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
2-در یک کاسه متوسط، سفیده های تخم مرغ را هم بزنید تا کاملا پف کنند.
3-به تدریح شکر را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
4-پودر قند، خرده های کوکی شکلاتی، آرد بادام و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید.
5-مخلوط بالا را به سفیده تخم مرغ بیفزایید و به آرامی هم بزنید و مراقب باشید پف تخم مرغ نخوابد.
6- پس از یکدست شدن همه مواد، رنگ غذا را بیفزایید و هم بزنید.
7-مخلوط را درون کیسه قنادی یا زیپ بگ بریزید.
8-کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
9-دایره های ۱ سانتی متری از مواد را درون سینی با فاصله ۲٫۵ سانتی متری از هم بریزید.
10- سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید تا سطح رویی ماکارون ها سفت شود.
11-در این فاصله، مواد میانی را درست کنید.
12-برای این منظور، کره، پودر قند، خامه میانی کوکی، وانیل و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
13-آن را درون زیپ بگ بریزید و کنار بگذارید.
14- ماکارون ها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
15- پس از پخت، ۱۰ دقیقه به آن ها استراحت دهید. سپس روی هر ماکارون یک لایه خامه بریزید و دوباره یک لایه ماکارون دیگر قرار دهید.
16-ماکارون را باید در یخچال نگهداری کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه