آموزش طرز تهیه ماکارونی سیب_زمینی پنیری خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
سیب زمینی………………… 2 عدد
آرد………………………… 2 لیوان
تخم مرغ……………………. 1 عدد
آب…………………………. به مقدار لازم
نمک………………………… به مقدار لازم .
مواد لازم سس پاستا :
نشاسته……………………. 3 قاشق غذاخوری
آب………………………… 1 لیوان
کره……………………….. 2 قاشق غذاخوری
سیر……………………….. 3 حبه
شیر ولرم………………….. 1 لیوان
پنیر خامه ای……………….. یک و یک چهارم لیوان
پنیر چدار…………………… 1 لیوان( رنده شده)
پنیر گودا…………………… یک دوم لیوان( رنده شده)
نمک……………………….. یک دوم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه………………….. یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر خردل…………………. 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه
سیب زمینی ها را آبپز کرده سپس در ظرف مناسبی کاملا له می کنیم و تخم_مرغ و آرد را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی حاصل شود. از خمیر تکه های کوچکی جدا کرده و با کمک دست یا چنگال ، شکل دلخواه را به آن ها می دهیم. ماکارونی های آماده شده را به مدت 3 تا 5 دقیقه، درون مخلوط آب و نمک در حال جوش، مي جوشانیم سپس آبکش می کنیم. برای تهیه ی سس ماکارونی، آب و نشاسته را در ظرفی، خوب با هم مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب باز شده و یکدست شود سپس آن را روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا به آرامی بپزد و شروع به جوشیدن کند. کره را در ظرف دیگری ریخته و روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم تا ذوب شود سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس مخلوط نشاسته را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم و به آرامی شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود و شروع به جوشیدن کند سپس از روی شعله ی اجاق برداشته و پنیر خامه ای، چدار ، گودا ، نمک، فلفل سیاه و پودر خردل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا سس، یکدست شود. ماکارونی های از قبل آماده شده را به ظرف سس اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه روی شعله ی کم اجاق، حرارت می دهیم و سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه