آموزش طرز تهیه ماکارون شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم خمیر
.سفیده ی تخم مرغ ………………… 2 عدد
آرد بادام ………………………….. 75 گرم
پودر شکر ………………………… 50 گرم
شکر ……………………………… 2 قاشق غذاخوری
نمک ………………………………. نوک قاشق چای خوری
پودر کاکائو ……………………….. 25 گرم
.
مواد لازم کرم وسط ماکارون:
خامه …………………………….. 120 گرم
شکلات تخته ای …………………… 120 گرم
کره ……………………………… 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سفیده های تخم_مرغ را در ظرفی ریخته و به وسیله ی همزن برقی، به مدت 2 دقیقه، هم می زنیم. 2 قاشق غذاخوری شکر را به همراه نمک به مواد اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.مخلوط آرد بادام ، پودر شکر و پودر کاکائو را روی مواد، الک کرده و به وسیله ی لیسک، هم مواد را به آرامی با هم مخلوط می کنیم. باید مراقب باشیم که پُف مواد نخوابد. خمیر را در قیف مخصوصه شیرینی پزی می ریزیم. برای این که ماکارون ها یکدست و هم اندازه باشد، به وسیله ی یک مداد و یک قالب گرد، روی یک کاغذ روغنی، دایره های هم اندازه ای با فاصله از هم، می کشیم و کاغذ روغنی را کف سینی فر قرار می دهیم. خمیر ماکارون را به وسیله ی قیف، درون دایره های رسم شده روی کاغذ روغنی، می فشاریم به طوری که کاملا یکدست باشد و اجازه می دهیم به مدت نیم ساعت به همین حالت باقی بماند، سپس سینی فر را به مدت 15 دقیقه درون طبقه ی یکی مانده به آخر، از بالای فری که از قبل با دمای 150 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم. برای تهیه ی سس ماکارون، خامه را در ظرفی ریخته و شکلات تخته ای را درون آن خرد می کنیم و ظرف را روی شعله ی کم اجاق ، قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکلات ها درون خامه، ذوب شده و کاملا یکدست شود سپس از روی شعله برداشته و کره را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم و اجازه می دهیم، سس کاملا سرد شود. بعد از این که سینی ماکارون ها را از فر خارج کردیم، اجازه می دهیم، ماکارون ها کاملا خنک شود سپس از سینی خارجشان می کنیم، در غیر این صورت، ماکارون ها می شکند. وسط هر دو ماکارون، از کرم گاناش آماده شده قرار می دهیم و ماکارون ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و سرو می کنیم.
.
تنتون سالم، دلتون شاد و سفره تون پر برکت.
.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه