آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه ماقوت

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ماقوت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

خلال بادام برای تزئین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
گلاب 1/4 لیوان
شکر 1/3 لیوان
نشاسته گل 2 قاشق
آب 2 لیوان

طرز تهیه

1-آب را بگذارید جوش بیاید . نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.

2-نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.

3-اگر هم نزنید یا یهو بریزید نشاسته گلوله می شود

4-چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.

5-حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران راهم قبلش در یکی دوقاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.

6-در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد در ظرف سرو بریزید.

7-اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.

8-درجای خنک خارج یخچال بذاریم سرد بشه ( نه توی یخچال ).

سایر نکات

ماقوت خوب اونیه که مثل مسقطی کدر نباشه بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشه و قوامش هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشه.
طرز تهیه ماقوت

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی