آموزش طرز تهیه ماقوت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خلال بادام برای تزئین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
گلاب 1/4 لیوان
شکر 1/3 لیوان
نشاسته گل 2 قاشق
آب 2 لیوان
طرز تهیه
1-آب را بگذارید جوش بیاید . نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.
2-نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.
3-اگر هم نزنید یا یهو بریزید نشاسته گلوله می شود
4-چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.
5-حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران راهم قبلش در یکی دوقاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.
6-در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد در ظرف سرو بریزید.
7-اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.
8-درجای خنک خارج یخچال بذاریم سرد بشه ( نه توی یخچال ).
سایر نکات
ماقوت خوب اونیه که مثل مسقطی کدر نباشه بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشه و قوامش هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه