آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه مارمالاد کیوی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه مارمالاد کیوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه

مواد لازم برای 1نفر

کیوی 1 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
پودر ژلاتین 1 قاشق چای خوری
آب 1 لیوان
گلاب 1 لیوان
پودر هل سبز 1/4 قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز 1/8 قاشق مربا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا كیوی ها را پوست بگیرید و خرد كنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه(بسته به سفتی كیوی)آن را بپزیدپس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید مربا بجوشد ، در این مدت زمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.

2-پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.

3-پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهیدیا داخل مایكروویو بگذارید تا حل شود سپس بههمراه پودر هل و زیره به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

سایر نکات

در صورت تمایل از میزان ژلاتین پبشتری استفاده كنید تا مارمالاد سفت شده و برای تزیین هم مناسب شود.
بهتر است بعد از آماده شدن 2قطره رنگ خوراكی سبز هم به مارمالاد اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود.
طرز تهیه مارمالاد کیوی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی