آموزش طرز تهیه لیموناد گل رز؛ نوشیدنیِ لحظات رمانتیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
برای تهیه این نوشیدنی خوش طعم، لازم است گل رز ارگانیک داشته باشید تا از سلامت گلبرگ هایش مطمئن شوید. برای اینکه خودتان در خانه گلاب صورتی درست کرده و با لیموناد نوش جان کنید، پیشنهاد می کنیم ادامه مطلب را مطالعه کنید.
مواد لازم:
۲ تا ۳ عدد گل رز طبیعی (یا گل محمدی)
۳ لیوان آب مقطر
۱٫۵ پیمانه شکر
۱ پیمانه آب
۲ پیمانه آب لیموترش
۵ پیمانه آب گازدار
گل رز برای تزئین
طرز تهیه
1.گلبرگ های گل رز را جدا کرده و آن ها را تمیز بشوئید. آن ها را درون قابلمه بریزید. آب مقطر را به قابلمه بیفزایید. آن ها را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند و رنگ گل رز نیز پس داده شود.
2.آب صورتی رنگ را از صافی عبور دهید.
3. شکر و آب را با هم درون قابلمه کوچکی ریخته و هم بزنید. سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. تا زمانی که شکر کاملا حل شود، مایع را هم بزنید. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
4. آب لیموترش، آب گازدار و نصف پیمانه گلاب خانگی که درست کرده اید را با یکدیگر مخلوط کنید.
5. آن ها را درون لیوان دلخواه ریخته و با یک شاخه رز تزئین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه