آموزش طرز تهیه لوبیا پلو رو با گوشت تکه ای گوسفندی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
اول گوشت گوسفندی رو به تکه های کوچک برش زدم و با پیاز و نمک وزردچوبه و کمی روغن تفت دادم تا گوشت تغییر رنگ بده و تفت بخوره بعد بهش دو سه لیوان آب اضافه کردم و اجازه دادم با حرارت ملایم بپزه در اواخر پخت لوبیاهایی که از قبل خرد شده و فریز شده اند رو بهش اضافه کردم( البته لوبیاها رو قبل از فریز کردن کمی بجوشونید)،وقتی لوبیا و گوشت پختن بهش کمی روغن و رب گوجه حدود ۲ الی ۳ قاشق اضافه کردم وتفت دادم و کمی دارچین و فلفل سیاه و قرمز هم بهش اضافه کردم وبعد از دوسه دقیقه گازو خاموش کردم.
برنج رو هم از قبل میذاریم بپزه و آبکش میکنیم و ته قابلمه کمی روغن میریزیم و سیب زمینی لایه ای قرار میدیم و لایه لایه برنج و محتویات گوشت و لوبیا رو توی قابلمه میریزیم لایه آخر رو که ریختیم دو سه قاشق زعفران حل شده در آب روی برنجمون میریزیم و دمکنی رو میذاریم تا با حرارت ملایم دم بکشه حدود نیم ساعت طول میکشه تا دم بکشه.
برنج لوبیا پلو رو چند دقیقه زودتر آبکش کنید تا شفته نشه.
اون نوشیدنی هم موهیتو هست برای موهیتو ۶ الی ۷ تا برگ نعنا رو شستم و توی مخلوط کن ریختم،دوتا لیموترش رو به همراه پوستشون کمی خرد کردم و به نعناها اضافه کردم یه پیمانه آب و ۷ الی ۸ قاشق شکر و ۷ حبه یخ رو هم اضافه کردم و مخلوط کن روشن کردم تا همه ی مواد میکس شدن و در آخر یه پیمانه آب گازدار اضافه کردم و دوباره کمی زدم (به جای اب گازدار از نوشابه اسپرایت هم میتونید استفاده کنید)
من برای خوشرنگ شدن یه قطره رنگ خوراکی سبز هم داخل مخلوط کن ریختم تا با مواد مخلوط بشه بعد موهیتو رو از صافی رد کردم و تو لیوان ریختم و با نعناع و لیموترش تزئین کردم.
اون کاسه مربای آلبالو هم برای دخترم گذاشتم که دوست داره لوبیا پلو رو با مربای آلبالو بخوره
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه