آموزش طرز تهیه لوبیا پلو دوست . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
گوشت گوسفندی بدون استخوان رو با یک عدد پیاز و دو حبه سیر خورد شده و ادویه کاری و زردچوبه و فلفل تفت میدم و یکی دو لیوان آب میریزیم و با حرارت ملایم دو ساعت زمان میدم که بپزه و آب اون به اندازه یک استکان برسه و بعد از پخت نمک اضافه میکنم..در یک ظرف دیگه یه پیاز داغ کوچیک میگیرم و لوبیا سبزهای خورد شده رو اضافه میکنم و تفت میدم کمی نمک میزنم و با حرارت ملایم در ظرف رو می ذارم تا لوبیاها بخارپز بشن (حدود بیست دقیقه) و بعد گوشتها و یک استکان آبگوشت رو به لوبیا ها اضافه میکنم و رب گوجه فراوون و کمی پودر دارچین میزنم و تفت میدم و بعد از پنج دقیقه از روی حرارت بر میدارم. برنج رو کمی خشک تر از حد معمول آبکش میکنم (و توی آب برنج در حال جوش زردچوبه میریزم) کف قابلمه به اندازه کافی روغن زیتون میریزم و نون نازک (تیری) یا سیب زمینی می ذارم سپس یکی دو کفگیر از برنج رو با مایه گوشتی (البته بدون گوشت) مخلوط میکنم و روی نونها میریزیم تا برنج ته دیگ رنگ بگیره و ته دیگ خوشرنگ تر بشه و بعد برنج و مایه گوشتی رو لایه لایه توی قابلمه میریزم و با حرارت ملایم حدود چهل و پنج دقیقه تا یکساعت (بسته به حجم برنج) زمان پخت میدم…نونهای نازک رو میتونید از سوپرمارکتها تهیه کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه