آموزش طرز تهیه لواشک آلو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای 20 نفر
حدود 3 کیلوگرم و 175 گرم آلو
3/4 پیمانه شکر
طرز تهیه
فر رو در دمای 200 درجه بزارین، آلو هارو بشورین و نصف کنین، داخل سینی بچینین، 20 دقیقه در فر بزارین، هر 5 دقیقه چککنین تا نسوزن، بعد دربیارین تا سرد شن، بعدش داخل مخلوط کن، پوره کنین و شکر رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنید، میتونین شکرشو کم یا زیاد کنین، بعد داخل سینی که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین، به کلفتی 3-6 میلی متر و بزارین مقابل نور آفتاب و یا در فر گرم شده 77 درجه بزارین و فر رو خاموش کنین و بعد از 1 ساعت دوباره در درجه 77 بزارین و بعدازینکه گرم شد، خاموش کنین و دوباره بعد 1 ساعت روشن کنین.اینکار حدود 6-8 ساعت طول میکشه تا کاملا خشک شه.در فر هم باز نکنین.وقتیکه روش دیگه نمیچسبه و نرمه، آمادس
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه