آموزش طرز تهیه لازانیای اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
اسفناج تازه: یک کیلوگرم
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
پیاز: دو عدد
سیر: دو گل
پنیر پیتزای مکعبی: 400 گرم
لازانیا: یک بسته
پنیر پیتزای رنده شده: 100 گرم
پودر آویشن تازه: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
اسفناج ها را پاک کرده، خیس کنید و بشویید.
آب آن که رفت، کمی اسفناج ها را خرد کنید.
پیاز و سیر را پوست کنده، بشویید و خرد کنید.
سپس آنها را به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و نمک را هم اضافه کنید و این مخلوط را تفت بدهید.
بعد از این که آب گوشت کاملا تمام شد، رب را داخل یک لیوان آب حل کرده و به گوشت اضافه کنید.
بگذارید گوشت با رب بپزد و خوشرنگ شود.
اسفناج، گوشت و پودر آویشن را مخلوط کنید.
پنیرها را به شکل مربع کوچک برش زده و آنها را هم به مخلوط گوشت و اسفناج اضافه کنید.
فلفل را اضافه کنید. لازانیاها را مانند همیشه بجوشانید و آبکش کنید.
آرد سفید را کف ظرف پیرکس ریخته و یک لایه لازانیا روی آن بگذارید.
از مخلوط لازانیا، گوشت و پودر آویشن روی لازانیا بریزید.
این کار را ادامه دهید تا مخلوط گوشت و لازانیا تمام شود.
بعد از این که مواد اصلی تمام شدند، روی آن یک پنیر پیتزای رنده شده را بریزید.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
بعد از این که کاملا گرم شد، پیرکس را داخل آن قرار دهید.
نیم ساعت بعد حرارت زیر فر را خاموش کرده و از بالا به لازانیا حرارت دهید.
نکته
نگران آب اسفناج نباشید. آب دادن اسفناج باعث خوش طعم تر شدن لازانیا می شود.
اگر دوست ندارید لازانیا طعم اسفناج بگیرد، پیش از اضافه کردن آن به گوشت برای مدت کمی آن را حرارت دهید تا آب اسفناج در آمده و تمام شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه