آموزش طرز تهیه لازانیا بادمجان؛ غذایی مفید برای دستگاه گوارش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
بادمجان : یک عدد متوسط (۵۰۰ گرم)
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
قارچ ( ورقه شده ) : ۳۰۰ گرم
هویج: یک عدد بزرگ
آویشن تازه : یک قاشق چایخوری
ربگوجهفرنگی : ۴ قاشق سوپخوری
لازانیا (خشک ) : ۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان : یک پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
بادنجان را به صورت نگینی خرد کنید.
به آنها نمک بزنید و 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آنها را خشک کنید و در یک کاسه بریزید.
2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. سپس درون ظرف فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بگذارید و حدود 20 دقیقه درون فر با حرارت 450 درجه فارنهایت قرار دهید.
درون یک تابه باقی روغن را بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید.
قارچ ورقه شده و هویج را که نگینی خرد کرده اید، درون روغن بریزید. کمی آنها را تفت دهید. سپس آویشن و ادویه غذا را اضافه کنید.
وقتی قارچ و هویج کمی نرم شد، آنها را از روی حرارت بردارید.
ظرف فر را چرب کنید.
کمی رب به ته ظرف بمالید و یک ورقه لازانیا ته ظرف بگذارید.
سپس یک لایه قارچ و هویج روی لازانیا بریزید و بعد کمی رب روی آنها بریزید.
یک ورقه لازانیا روی آنها بگذارید و این بار یک لایه بادنجان روی آن بچینید.
بعد روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید.
این لایه ها را تکرار کنید. روی آخرین لازانیا فقط رب و پنیر بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را حدود 40 دقیقه در فر بگذارید. وقتی کاملا پخته شد. ظرف را از فر بیرون بیاورید. فویل روی ظرف را بردارید و 10 دقیقه دیگر آن را درون فر بگذارید تا طلایی شود. ظرف را از فر بیرون بیاورید و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شود. سپس با تزئین دلخواه خود سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه