آموزش طرز تهیه كاچيِ زعفرونی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد : ۱ لیوان
نبات خردشده یا شکر یا عسل : ۱ لیوان
کره یا روغن محلی : ۱۰۰ گرم
گلاب : نصف لیوان
زعفران ساییده و دمكرده : به ميزان لازم
بادام پرک یا خلال بادام : ۵۰ گرم (در صورت تمايل)
طرز تهیه
۱- ابتدا باید شكر را با ۲ لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس آن را صاف كرده، زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید و آن را كنار بگذارید تا سرد شود.
كره را در یك قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
۲- سپس آرد را کمکم اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را مرتب به هم بزنید.
شعله را کم كرده و به همزدن ادامه دهید تا رنگ آرد طلایی شود. (برای تهیه كاچی نیاز به سرخكردن آرد نیست، همینقدر که بوی خامی آرد گرفته شود کافی است). در این مرحله، یک چهارم قاشق چایخوری نمك اضافه كرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
۳- شربت را كمكم به آن اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا مایع صاف و یكدست شود.
ظرف را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاچی جا بیفتد.
در صورتی كه كاچی كمی سفت شد، میتوانید یك لیوان آب به آن اضافه كنید و اجازه دهید، كاچی به روغن بیفتد.
در اخر بزاريد براي حدود نيم ساعت دم بكشه تا كامل به روغن بيفته.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه